Kobigel-Kobi Gelişim Destek Programı Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Kobigel-Kobi Gelişim Destek Programı Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) tarafımıza ulaşan yazıda Ülkemizin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, KOBİ’lerin ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin artırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla KOSGEB tarafından KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı’nın yürürlüğe konulduğu bildirilmektedir.

Program kapsamında;

2020-01 Proje Teklif Çağrısı: “İmalat sanayi sektöründe dijitalleşme sürecine katkı sağlayabilecek yerli teknoloji geliştiricisi KOBİ’lerin desteklenmesi”

2020-02 Proje Teklif Çağrısı: “İmalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lerin üretim ve ilişkili iş süreçlerinde dijital teknolojilerden yararlanma düzeyinin arttırılması” teklif çağrıları yayınlanmıştır.

Yazıda, Proje Teklif Çağrısı kapsamında işletme başına 300.000 TL’ye kadar geri ödemesiz, 700.000 TL’ye kadar geri ödemeli (teminat veya KGF kefaleti karşılığı) olmak üzere toplam 1.000.000 TL’ye kadar destek verilebileceği belirtilerek son başvuru tarihinin 17 Eylül 2020 olarak bildirilmiştir.

Detaylı bilgi için; 2020-07-23-KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı – Bilgi Notu

Saygılarımızla.