KOBİ’ler İçin Ar-Ge Destekleri Bilgilendirme Semineri

Ana Sayfa » Duyurular » KOBİ’ler İçin Ar-Ge Destekleri Bilgilendirme Semineri

Sayın Üyemiz,

TÜBİTAK tarafından KOBİ’lerin proje esaslı araştırma faaliyetlerinin desteklenmesi; teknoloji ve yenilik kapasitelerinin geliştirilerek daha rekabetçi olmaları, sistematik proje yapabilmeleri, katma değeri yüksek ürün geliştirebilmeleri, kurumsal araştırma teknoloji geliştirme kültürüne sahip olmaları, ulusal ve uluslararası destek programlarında daha etkin yer almaları amacıyla;

–           1501 – TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı,

–           1507 – TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı

Faaliyete geçirilmiştir.

Seminer Detayları :

Program:
10:30 – 11:00 Açılış Konuşmaları
11:00 – 12:00 TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Destekleri 2021 Yılı İlk Çağrıları Paneli
Zeynep Deniz Eygi – TÜBİTAK Başuzmanı
12:00 – 12:30 Soru Cevap
Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr, 0312 218 24 31

Toplantıya https://tobb.org.tr/Sayfalar/20200421-webinar.php   linkinden katılım sağlayabilirsiniz;

Saygılarımızla.

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022