KOBİ’ler İçin Kırsal Kalkınma Destekleri Bilgilendirme Semineri Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » KOBİ’ler İçin Kırsal Kalkınma Destekleri Bilgilendirme Semineri Hakkında

Sayın üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Tarım ve Orman Bakanlığı ile Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu’nun KOBİ’lere yönelik destek ve hibeleri hakkında 7 Temmuz 2020 Salı günü saat 16.00’da internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Hasan Özlü’ nün katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde kırsal kalkınma destekleri aktarılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkında soruları cevaplandırılacaktır.

Söz konusu seminer ücretsiz olup katılmak isteyen üyelerimiz için ilgili detaylı bilgi ekte tarafınıza sunulmaktadır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla.