KOBİ’ler İçin Kırsal Kalkınma Destekleri Bilgilendirme Semineri Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » KOBİ’ler İçin Kırsal Kalkınma Destekleri Bilgilendirme Semineri Hakkında

Sayın üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Tarım ve Orman Bakanlığı ile Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu’nun KOBİ’lere yönelik destek ve hibeleri hakkında 7 Temmuz 2020 Salı günü saat 16.00’da internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Hasan Özlü’ nün katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde kırsal kalkınma destekleri aktarılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkında soruları cevaplandırılacaktır.

Söz konusu seminer ücretsiz olup katılmak isteyen üyelerimiz için ilgili detaylı bilgi ekte tarafınıza sunulmaktadır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla.

EK :Kırsal Kalkınma Destekleri Bilgilendirme Semineri 001-

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/