KOLAY İHRACAT FORMU BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

EĞİTİM TARİHİ: 20 NİSAN 2021

EĞİTİM SAATİ :14.00

EĞİTİM YERİ :ZOOM-ONLİNE

EĞİTİM İÇERİĞİ :Ticaret Bakanlığı ve TOBB işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerde; ‘Kolay İhracat Platformu’ ile ihracat yapacak firmaları ;ürün ,hedef pazar ve potansiyel pazar önerileri ile uygun pazarlara ulaşmaları doğrultusunda bilgilendirme semineridir.

COVID-19 Kapsamındaki Tedbirlere Yönelik  Olarak 14/04/2021 Tarih ve  2021/8 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesine İstinaden; Mesai Saatlerimiz Değişmiştir.

15/04/2021 Tarihinden İtibaren Odamız  10:00 – 12:30 ve 13:00-16:00 Saatleri Arasında  Hizmet Verecektir.

Bilgilerinize sunulur,

Saygılarımızla…