Mısır ile İlişkilerde Yaşanan Sorunlar Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Mısır ile İlişkilerde Yaşanan Sorunlar Hakkında

İLGİ : 13/09/2021 Tarih ve 84403118-720-8261 Sayılı Yazısında;

Birliğimiz çalışmalarında yararlanılmak üzere, Mısır ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 17 Eylül 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar odamıza (konyaereglitso@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla…