Moldova Ticaret Formu Daveti Hakkında;

Ana Sayfa » Duyurular » Moldova Ticaret Formu Daveti Hakkında;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 84403118-720- İlgi Sayılı Yazısında;

Moldova Ticaret ve Sanayi Odası’nın 01.04.2021 Tarihli ilgi yazıda; Moldova Ticaret Forumu 2021’in internet üzerinden 28-30 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir. 300’e yakın Moldovalı firmanın katılımının beklendiği etkinliğe kayıt için https://moldova -trade -forum.b2match.io/home  adresi ziyareti edilmelidir.

Etkinlikte yerel ve Avrupa pazarından yeni işbirliği imkanları bulma ve firmalar için ikili görüşmeler gerçekleştirme fırsatları sağlanacaktır,

Saygılarımızla.