Nebu Expo for Gold & Jewelery

Ana Sayfa » Duyurular » Nebu Expo for Gold & Jewelery

TOBB’nin 07/02/2022 Tarih E-34221550-720-1258 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, “Nebu Expo for Gold & Jewellery” sergi ve konferansının 19 – 21 Şubat 2022 tarihleri arasında Kahire Royal Maxim Palace Kempinski Hotel’de, 25’in üzerinde büyük altın şirketinin katılımıyla gerçekleştirileceği bildirilmektedir. İlgili etkinliğin broşürü ve kat planı ekte iletilmekte olup, konuya ilişkin aşağıda sunulan e-posta ve web sitesi üzerinden bilgi alınması mümkündür:
E-posta: nebuexpo.gold@gmail.com
Web sitesi: www.nebugoldexpo.com