Online Export Akademi Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Online Export Akademi Hakkında

Konya Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü’nün E-98056959-466.01-00063495636 Sayılı Yazısında;

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kadın ve genç girişimcilere ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek ,onların bu desteklerden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek ,ihracat destekleri anlamında yeni ihtiyaçlar ile kadın kadın ve genç girişimcilerin rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslararası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı artırabilmek ,bu amaçla eğitimler vermek misyonu ile ” Kadın ve Genç Girişimcilere daha hızlı ve etkin hizmet verilmesi hedeflenmektedir.

İhracat Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında ,ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş(UPS)ile işbirliği içinde ”Export Akademi -Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı ”oluşturulmuştur.

Bu kapsamda Export Akademi Programı Türkiye çapında tüm KOBİ’lere yönelik olarak 29 Nisan 2021 tarihinde Saat 09:30’da gerçekleştirilecektir.

Eğitim detayları ve katılım linki için ; Tıklayınız

Saygılarımızla…