ROBELSAN ELEKTRONİK SİSTEMLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ BAŞARI HİKAYESİ

Ana Sayfa » Başarı Hikayeleri » ROBELSAN ELEKTRONİK SİSTEMLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ BAŞARI HİKAYESİ

ROBELSAN ELEKTRONİK SİSTEMLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ BAŞARI HİKAYESİ

Robelsan  Elektronik  Sistemler Sanayi Ticaret  Limited Şirketi 05-09-2018 tarihinde 01 karar numarası ile Pulluk, saban, tırmık, diskaro, skarifikatör, kültivatör, çapa makinesi, mibzer, fide ve fidan dikim makinesi vb. toprağın hazırlanmasında, ekiminde, dikiminde kullanılan aletler ile gübreleme makinelerinin imalatı faaliyet detayları ile  odamıza şirket yetkilisi Berat ÇALIŞKAN oda kaydı yaptırmıştır.

Robelsan  Elektronik  Sistemler Sanayi Ticaret  Limited Şirketi tarafından araştırma ve geliştirme faaliyetleri devam edilen robotik tarım makinesi TÜBİTAK tarafından BİGG kapsamında Türkiye geneli desteklemeye uygun görülen 146 proje arasına girmeye hak kazanmıştır.Robotik ve elektronik tarım teknolojileri alanında desteklenerek kurulan şirket kuruluş aşamasında TOBB ve Sanayi Bakanlığı arasında yapılan anlaşma gereği odamız tarafından şirket kuruluş masraflarında büyük oranda muaf tutularak teknolojik öncelikli alanlarda ,ülkemizin katma değerine katkı sağlaması hedeflenerek kurulmuştur.

Projenin baş sorumlusu ve şirket sahibi Mekatronik Mühendisi Berat Çalışkan’a şirket kuruluş aşamasında odamız tarafından gerekli kolaylıklar sağlanarak söz konusu projenin sağlıklı ilerleyebilmesi için gerekli özen ve çalışmalar gerçekleştirilmiştir.

Bizde Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak değerli üyemize yapmış olduğu yatırım  için teşekkür eder,iş hayatında başarılar dileriz.

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/