ROBELSAN ELEKTRONİK SİSTEMLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ BAŞARI HİKAYESİ

Ana Sayfa » Başarı Hikayeleri » ROBELSAN ELEKTRONİK SİSTEMLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ BAŞARI HİKAYESİ

ROBELSAN ELEKTRONİK SİSTEMLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ BAŞARI HİKAYESİ

Robelsan  Elektronik  Sistemler Sanayi Ticaret  Limited Şirketi 05-09-2018 tarihinde 01 karar numarası ile Pulluk, saban, tırmık, diskaro, skarifikatör, kültivatör, çapa makinesi, mibzer, fide ve fidan dikim makinesi vb. toprağın hazırlanmasında, ekiminde, dikiminde kullanılan aletler ile gübreleme makinelerinin imalatı faaliyet detayları ile  odamıza şirket yetkilisi Berat ÇALIŞKAN oda kaydı yaptırmıştır.

Robelsan  Elektronik  Sistemler Sanayi Ticaret  Limited Şirketi tarafından araştırma ve geliştirme faaliyetleri devam edilen robotik tarım makinesi TÜBİTAK tarafından BİGG kapsamında Türkiye geneli desteklemeye uygun görülen 146 proje arasına girmeye hak kazanmıştır.Robotik ve elektronik tarım teknolojileri alanında desteklenerek kurulan şirket kuruluş aşamasında TOBB ve Sanayi Bakanlığı arasında yapılan anlaşma gereği odamız tarafından şirket kuruluş masraflarında büyük oranda muaf tutularak teknolojik öncelikli alanlarda ,ülkemizin katma değerine katkı sağlaması hedeflenerek kurulmuştur.

Projenin baş sorumlusu ve şirket sahibi Mekatronik Mühendisi Berat Çalışkan’a şirket kuruluş aşamasında odamız tarafından gerekli kolaylıklar sağlanarak söz konusu projenin sağlıklı ilerleyebilmesi için gerekli özen ve çalışmalar gerçekleştirilmiştir.

Bizde Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak değerli üyemize yapmış olduğu yatırım  için teşekkür eder,iş hayatında başarılar dileriz.

YAPILANDIRMA KAPSAMINDA İLK TAKSİT ÖDEME SÜRESİ UZATIMI

7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında 31/07/2023 olarak belirlenen yapılandırma ilk taksit ödeme süreleri 04/08/2023 tarihine kadar uzatılmıştır.