SAYISAL TAKOGRAF KARTI YENİ BAŞVURU SİSTEMİ

Ana Sayfa » Genel Sekreterlik » Sayısal Takograf Kartı » SAYISAL TAKOGRAF KARTI YENİ BAŞVURU SİSTEMİ

Sayısal Takograf Kartı (dijital ehliyet) başvuru işlemlerinin hepsi (sürücü kartı, şirket kartı ve servis kartı)  başvuru sahibi tarafından, bulunduğu her yerden ve Odamıza gelmeye gerek kalmadan aşağıda ki adımlar izlenerek hızlı bir şekilde yapılabilecektir. Odaya sadece kartınızı almak için geleceksiniz. Böylelikle başvuru için Odaya gelerek  zaman harcanmasının önüne geçilmiş olacaktır.

EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI

Başvuru Adımlarının Görsel Anlatımı
staum-basvuru.jpg
staum-basvuru-001.jpg

staum-basvuru-002.jpg

staum-basvuru-003.jpg
staum-basvuru-004.jpg

staum-basvuru-006.jpg
staum-basvuru-005.jpg

staum-basvuru-007.jpg
staum-basvuru-008.jpg
staum-basvuru-009.jpg

Söz konusu başvuru tiplerine göre anlatım videoları aşağıda yer almaktadır.

Sürücü kartı için:

Şirket kartı için: