Ana Sayfa » Duyurular » Sebze ve Meyve Soğuk Zincir Finansal Kiralama Destek Programı Bilgilendirme Semineri

İLGİ: TOBB’nin 06/12/2021 Tarih ve 34221550-050.99-10965 Sayılı Yazısında;

KOSGEB Sebze ve Meyve Soğuk Zincir Finansal Kiralama Destek Programı Bilgilendirme Semineri, 9 Aralık 2021 Perşembe günü saat 14:00’te internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.
KOSGEB ve TOBB iş birliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde sebze ve meyve taşıma sırasında oluşan zayiatı azaltmak amacıyla hayata geçirilen ve KOBİ’lerin leasing yöntemiyle edinecekleri yerli malı ve yeni frigorifik kasa ve ünitelerine 750 bin TL’ye kadar destek sağlayan KOSGEB Sebze ve Meyve Soğuk Zinciri Finansal Kiralama Destek Programı anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

EK : SEMİNER KATILIM BİLGİLERİ

Saygılarımızla…