Sigorta Acenteleri Eğitim Programı hk.

Ana Sayfa » Duyurular » Sigorta Acenteleri Eğitim Programı hk.

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi ve Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği işbirliğinde, TOBB ETÜ SEM ve TSEV tarafından sigorta acenteleri yönetici ve teknik personellerine yönelik çevrimiçi eğitim programı düzenlenecektir. Söz konusu eğitim programına katılım için, Sigorta Acenteleri Levhasına Acente Sahibi, Müdür, Genel Müdür,  Genel Müdür Yardımcısı, Şube Müdürü ve Teknik Personel unvanı ile kayıtlı kişiler www.sigorta.org.tr adresli internet sayfası üzerinden başvuru yapabilirler.

Bilgilerinize sunarız.

Başvuru linki

YAPILANDIRMA KAPSAMINDA İLK TAKSİT ÖDEME SÜRESİ UZATIMI

7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında 31/07/2023 olarak belirlenen yapılandırma ilk taksit ödeme süreleri 04/08/2023 tarihine kadar uzatılmıştır.