Stratejik Satınalma ve Kategori Yönetimi Semineri

Ana Sayfa » Duyurular » Stratejik Satınalma ve Kategori Yönetimi Semineri

İLGİ : TOBB’nin 22/11/2021 Tarih ve 34221550-050.99-10499 Sayılı Yazısında;

TOBB Stratejik Satınalma ve Kategori Yönetimi Semineri, 25 Kasım 2021 Perşembe günü saat 14:00’te internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.
Birliğimiz organizasyonunda gerçekleştirilecek olan seminerde; Stratejik Satınalma, Geleneksel Satınalma ve Stratejik Satınalma Farkları, Kategori Yönetimi ile Kategori Kapsamında Kuyruk Yönetimi konuları anlatılacak olup seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

EK : Stratejik Satın Alma ve Kategori Yönetimi Semineri Katılım Bilgileri

Saygılarımızla…