Tacikistan / KEK 11. Dönem Toplantısı

Ana Sayfa » Duyurular » Tacikistan / KEK 11. Dönem Toplantısı

İlgi : 09/09/2021 Tarih ve 84403118-720-8189 Sayılı Yazısında;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 07.09.2021 tarih ve 67007843 sayılı yazısı.
İlgi yazıda, Türkiye-Tacikistan Karma Ekonomik Komisyonu 11. Dönem Toplantısı’nın 11-13 Ekim 2021 tarihinde Duşanbe’de gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.
Bahse konu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Tacikistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 20 Eylül 2021 tarihine kadar konyaereglitso@tobb.org.tr e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla…