”Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı (Konya Tarım 2022)”

Ana Sayfa » Etkinlikler » ”Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı (Konya Tarım 2022)”

Bölgede ve ülkemizde sektörünün en büyük fuarlarından olan “Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarının” bu yıl 08-12 Mart 2022 tarihler arasında 18. si düzenlenecektir.

En son düzenlenen Konya Tarım Fuarı 7 ayrı salonda toplam 90.000 m2’lik sergileme alanında, 20 ülkeden 441 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile 5 gün boyunca 101 ülke ve 72 ilden gelen 304.855 ziyaretçiyi Konya’da bir araya geldi.  Yeni iş fırsatları yakalama, yeni iş birlikleri kurma, yeni tarım makineleri ve son teknolojileri doğrudan gözlemleme fırsatı, tarım makinelerini karşılaştırarak analiz etme imkânı sağlayan Tarım sektöründe faaliyet gösteren dernek, federasyon, STK, üniversite ve bilim çevreleri ile bir arada olma fırsatını ve düzenlenen etkinliklere katılarak yeni teknolojiler ve son trendlerden haberdar olma olanağı yakalayacağınız Konya Tarım Fuarı 2022 fuarı sektöründe büyük önem arz etmektedir.Bu münasebetle şehrimizde düzenlenecek olan “Konya Tarım 2022”  Online Fuar Davetiyesi için tıklayınız. https://davetiye.tuyap.online/index.php?Fid=2987

EK:

1. Konya_Tarim 2022 Broşürü : http://www.kto.org.tr/d/bulletin/konya_tarim-2022_tr.pdf

2. Fuar duyuru linki: http://www.kto.org.tr/konya-tarim-fuari-2022-4091h.htm