Tasarım Odaklı Yenilik Yarışması Bilgilendirmesi Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Tasarım Odaklı Yenilik Yarışması Bilgilendirmesi Hakkında

Adana ve Mersin illerimizde UNDP ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ortaklığında, Adana Sanayi Odası, Mersin Sanayi ve Ticaret Odası ve Mersin Tarsus OSB işbirliği, AB finansmanıyla yürütülen Adana ve Mersin Yenilik Merkezleri Projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan Tasarım Odaklı Yenilik Yarışmasının başvuruları açılmıştır.

Tasarım Odaklı Yenilik Yarışmasının temel amacı; Türkiye ve Çukurova Yenilik ekosisteminde ürün inovasyonu alanında karşılaşılan problemlerin çözülmesi kapsamında son tüketici ve ihracata yönelik gıda paketlemesinde yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler üretilmesine katkı sağlamaktır.

Yarışma kapsamında başarılı adaylara nakdi ödüller yanında, ürün geliştirme ve Adana-Mersin Yenilik Merkezleri altyapılarından ücretsiz faydalanma gibi çeşitli ayni ödüller de verilecek olup yarışmayla ilgili detaylı bilgi www.tasarlacukurova.com  internet adresinde yer almaktadır.

Son başvuru tarihi 28 Eylül 2020 olan Tasarım Odaklı Yenilik Yarışmasına başvurular yukarıda verilen internet sayfası üzerinden gerçekleşmektedir.

Bu çerçevede, İlçemizde yer alan tasarımcılar, mühendisler, malzeme bilimcileri, çalışanlar, araştırmacı, akademisyenler ve ilgili bölümlerin öğrencileri yarışmaya katılabileceklerdir.

Saygılarımızla.