Tasarım Odaklı Yenilik Yarışması Bilgilendirmesi Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Tasarım Odaklı Yenilik Yarışması Bilgilendirmesi Hakkında

Adana ve Mersin illerimizde UNDP ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ortaklığında, Adana Sanayi Odası, Mersin Sanayi ve Ticaret Odası ve Mersin Tarsus OSB işbirliği, AB finansmanıyla yürütülen Adana ve Mersin Yenilik Merkezleri Projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan Tasarım Odaklı Yenilik Yarışmasının başvuruları açılmıştır.

Tasarım Odaklı Yenilik Yarışmasının temel amacı; Türkiye ve Çukurova Yenilik ekosisteminde ürün inovasyonu alanında karşılaşılan problemlerin çözülmesi kapsamında son tüketici ve ihracata yönelik gıda paketlemesinde yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler üretilmesine katkı sağlamaktır.

Yarışma kapsamında başarılı adaylara nakdi ödüller yanında, ürün geliştirme ve Adana-Mersin Yenilik Merkezleri altyapılarından ücretsiz faydalanma gibi çeşitli ayni ödüller de verilecek olup yarışmayla ilgili detaylı bilgi www.tasarlacukurova.com  internet adresinde yer almaktadır.

Son başvuru tarihi 28 Eylül 2020 olan Tasarım Odaklı Yenilik Yarışmasına başvurular yukarıda verilen internet sayfası üzerinden gerçekleşmektedir.

Bu çerçevede, İlçemizde yer alan tasarımcılar, mühendisler, malzeme bilimcileri, çalışanlar, araştırmacı, akademisyenler ve ilgili bölümlerin öğrencileri yarışmaya katılabileceklerdir.

Saygılarımızla.

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/