Taşınmaz ve Motorlu Kara Taşıtı Ticareti Eğitimi Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Taşınmaz ve Motorlu Kara Taşıtı Ticareti Eğitimi Hakkında

İlgi: TOBB’nin 31.05.2021 tarihli ve 14129567-045.01-5156 sayılı yazısı;

İlgi kayıtlı yazıda, Ticaret Bakanlığı’nın yayımladığı “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” kapsamında gayrimenkul danışmanlarına 100 saatlik eğitim şartı getirilmiştir. Söz konusu şartın sağlanabilmesi için Odalarımızdan alınan talepler doğrultusunda, taşınmaz ticareti ve ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti ile iştigal eden üyelerimiz için TOBB koordinasyonunda, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Sahibinden.com işbirliğinde tasarlanan ücretsiz eğitimler 7 Haziran tarihinde başlayacaktır.

Taşınmaz ticareti için 100 saat, ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti için ise 35 saat sürecek eğitimler, yıl boyunca üyelerimize online ortamda ücretsiz olarak sunulacaktır. Eğitimlerin sonunda ise katılımcılara ayrıca TOBB ETÜ tarafından başarı sertifikası verilecektir. Eğitimler için üç çevrimiçi sınıf açılmıştır. Detayları www.uzmanlik.com adresinde yer alan ilk eğitimlerin tarihleri aşağıda verilmiştir.

-Emlak uzun programı: 7 Haziran- 13 Temmuz

-Emlak kısa programı: 14 Haziran- 1 Temmuz

-İkinci el araç ticareti programı: 14 Haziran- 1 Temmuz

Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda eğitimler yıl boyu devam edecek olup www.uzmanlik.com adresinden üyeler kaydolarak kullanıcı adı ve şifre ile eğitime dahil olabilecektir. Bu eğitimleri kaçıran üyelerimizin yıl içerisinde her ay düzenlenecek programları, anılan adres üzerinden takip etmeleri önerilmektedir.