Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Semineri

Ana Sayfa » Duyurular » Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Semineri

İLGİ : TOBB’nin 12/10/2021 Tarih ve 34221550-050.99-9206 Sayılı Yazısında;

TOBB Tedarikçi Geliştirme Programı kapsamında, Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Toplantısı 21 Ekim 2021 Perşembe günü saat 14:00’te internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.
Birliğimiz organizasyonunda gerçekleştirilecek olan seminerde; iş dünyasının beklentilerine katkıda bulunmak amacıyla tedarik zinciri yönetimi prensipleri ve iyi uygulamaları, tedarik zinciri yönetim uygulamalarındaki ihtiyaçlar anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

TOBB Tedarikçi Geliştirme Programı:
Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Toplantısı
(Webinar – İnternet Üzerinden)
21 Ekim 2021 Perşembe – Saat: 14:00
Seminere katılım adresi: http://webinar.tobb.org.tr
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gerçekleştirilecek olan webinarda, iş dünyasının beklentilerine katkıda bulunmak amacıyla tedarik zinciri yönetimi prensipleri ve iyi uygulamaları,
Seminere
linkinden katılabilirsiniz.
Tüm üyelere katılım ücretsizdir.
Program:
14:00 –14:15 Açılış Konuşması
14:15 –15:45 Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Paneli
Arda POLAT-Türkiye Ekonomi Bankası Tedarik Direktörü
Nur YAPÇA-Satın Alma Eğitmeni ve Danışmanı
15:45 – 16:00 Soru-Cevap
Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr, 0312 218 24 54

Saygılarımızla…

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022