Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Semineri

Ana Sayfa » Duyurular » Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Semineri

İLGİ : TOBB’nin 12/10/2021 Tarih ve 34221550-050.99-9206 Sayılı Yazısında;

TOBB Tedarikçi Geliştirme Programı kapsamında, Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Toplantısı 21 Ekim 2021 Perşembe günü saat 14:00’te internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.
Birliğimiz organizasyonunda gerçekleştirilecek olan seminerde; iş dünyasının beklentilerine katkıda bulunmak amacıyla tedarik zinciri yönetimi prensipleri ve iyi uygulamaları, tedarik zinciri yönetim uygulamalarındaki ihtiyaçlar anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

TOBB Tedarikçi Geliştirme Programı:
Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Toplantısı
(Webinar – İnternet Üzerinden)
21 Ekim 2021 Perşembe – Saat: 14:00
Seminere katılım adresi: http://webinar.tobb.org.tr
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gerçekleştirilecek olan webinarda, iş dünyasının beklentilerine katkıda bulunmak amacıyla tedarik zinciri yönetimi prensipleri ve iyi uygulamaları,
Seminere
linkinden katılabilirsiniz.
Tüm üyelere katılım ücretsizdir.
Program:
14:00 –14:15 Açılış Konuşması
14:15 –15:45 Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Paneli
Arda POLAT-Türkiye Ekonomi Bankası Tedarik Direktörü
Nur YAPÇA-Satın Alma Eğitmeni ve Danışmanı
15:45 – 16:00 Soru-Cevap
Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr, 0312 218 24 54

Saygılarımızla…

Sayın Üyemiz,

9 Haziran 2021 Tarihli ve 31506 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında,

Üyelerimizin 30/4/2021 tarihine kadar ödenmemiş Yıllık Aidat ve Munzam Aidat anapara borçlarına yönelik yapılandırma olanağı getirilmiştir.

27/08/2021 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 4420 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı gereği ise 7326 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin dördüncü fıkrasında yer alan başvuru ve ilk taksit sürelerinin birer ay uzatıldığı belirtilmiştir.

Bu durumda, üyelerin Kanundan faydalanmak için yapacağı başvuru süresi bir ay uzatılarak 31/10/2021 tarihine, yapılandırmaya başvuranların borçlarının ilk taksit süresi de bir ay uzatılarak 30/11/2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Diğer Bilgiler:

1.Söz konusu yapılandırmadan yararlanmak isteyen üyelerimizin, en geç 31 Ekim 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

2.Yapılandırmaya başvuran üyelerimiz aidat borçlarını peşin ve/veya 6 taksit şeklinde ödeyebilecektir.

3.Belirtilen döneme isabet eden tutarlara ait tahakkuk etmiş olan gecikme zamları tahsil edilmeyecektir.

Yapılandırmada taksitli ödeme seçeneğini talep eden üyelerimizin;

Bilgilerinize önemle duyurulur.

EK:DİLEKÇE