Tek Pazar Proğramı-Sürdürülebilir Turizm ile Büyüme ve KOBİ’ler Çağrısı

Ana Sayfa » Duyurular » Tek Pazar Proğramı-Sürdürülebilir Turizm ile Büyüme ve KOBİ’ler Çağrısı

TOBB’nin 24/01/2022 tarih E-34221550-050.99-783 sayılı yazısı;

KOSGEB tarafından tasarlanan ve geliştirilen, “COSME Programı’nın Koordinasyonunun Güçlendirilmesi, Tanıtımı ve Yararlanıcıların Kapasitesinin Artırılması -COSME Türkiye Teknik Destek Projesi-” kapsamında;  19-20 Ocak 2022 tarihlerinde “Tek Pazar Programı, Sürdürülebilir Turizm ile Büyüme ve KOBİ’ler Çağrısı  Eğitimi”; 25 Ocak 2022 tarihinde aynı çağrıya teklif sunma potansiyeli ve arzusu olan kurum/kuruluşlar için proje hazırlamaya yönelik bir çalıştay düzenlenecektir. Söz konusu etkinlikler online gerçekleştirilecektir. Etkinliklere kayıt yaptırmak için cosme@kosgeb.gov.tr adresi ile iletişime geçilmesi ya da  https://cosme.kosgeb.gov.tr  adresindeki kayıt formunun doldurulması gerekmektedir. Çağrıyla ilgili bilgi dokümanı ekte gönderilmektedir.

Saygılarımızla.

EK:  Tek Pazar Proğramı