Ana Sayfa » Duyurular » Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Dijital Dönüşüm Çağrısı Bilgilendirme Semineri Hakkında

İLGİ : TOBB’nin 08/10/2021 Tarih ve 34221550-050.99-9054 Sayılı Yazısında;

Birliğimiz organizasyonunda, 12 Ekim 2021 Salı günü saat 14:30’da internet üzerinden, “Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Dijital Dönüşüm Çağrısı Bilgilendirme Webinarı” düzenlenecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında teknoloji tedarikçilerine yönelik olarak ilan edilen ve dijital dönüşüm alanında 188 ürün ve 54 yenilikçi teknoloji yatırımını destekleyen Dijital Dönüşüm Çağrısı anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

EK : Hamle Dijital Dönüşüm(1 Sayfa)

Saygılarımızla…