Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler – Angola

Ana Sayfa » Duyurular » Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler – Angola

İlgi: TOBB’nin  84403118-720-  Sayılı Yazısı;

İlgi kayıtlı yazıda, 10 Haziran 2021 Perşembe günü 14.00-15.30 saatleri arasında Angola’da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirimiz ile bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Toplantının programı ve katılım linki ekte sunulmaktadır.

EK :ANGOLA SOHBET TOPLANTISI