Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler – Fas ve Cezayir

Ana Sayfa » Duyurular » Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler – Fas ve Cezayir

Ticaret Müşavir ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığı tarafından “Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler” başlıklı toplantılar düzenlenmektedir.

7 Temmuz 2020 Salı günü 14.00-15.30 saatleri arasında Cezayir; 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü ise 15.00-16.30 saatleri arasında Fas‘da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimiz ve anılan ülkelerde yerleşik iş insanlarının  konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı e-sohbet toplantıları gerçekleştirilecektir, ayrıntılı bilgi ekte sunulmaktadır.

EK :ticaret_musavirlerimizle_elektronik_sohbetler_fas_ve_cezayir