Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler-Moldova

Ana Sayfa » Duyurular » Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler-Moldova

İlgi: TOBB’nin 07.06.2021 tarihli ve 84403118-720- 5421 sayılı yazısı;

İlgi kayıtlı yazıda, 8 Haziran 2021 Salı günü 14:00-15:30 saatleri arasında Moldova’da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimiz ile bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı bir e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Söz konusu etkinliğin programı ve kayıt linki ekte yer almaktadır.

EK :Moldova Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler