Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler – Senegal

Ana Sayfa » Haberler » Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler – Senegal

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Ticaret Müşavirlikleri ile Elektronik Sohbetler gerçekleştirilmektedir.14 Ocak 2021 Perşembe saat 14:00-15:30 saatleri arasında Senegal Dakar Temsilcileri ile elektronik sohbetler gerçekleştirilecektir.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya  https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/senegal-temsilcimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/ linke tıklayarak kayıt olmak suretiyle katılabilirsiniz (Internet Explorer tarayıcısı desteklememektedir).Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Konuşmacılar:

Özgür İlhan YALNIZ – Ticaret Müşaviri

İlhan ŞAHİN – Sıla Danışmanlık Yönetim Kurulu – DEİK Türkiye- Senegal İş Konseyi Başkanı

Aşkın DEMİR – Genel Müdür – 2AS Dakar AIDB Havaalanı Yer Hizmetleri

İdris DEĞER – Kurucu Ortağı – İdakon Yapı Taahhüt İşleri ve İnşaat