Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler – Vietnam

Ana Sayfa » Duyurular » Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler – Vietnam

TOBB’nin 22/03/2022 Tarih E-34221550-720-3059 sayılı yazısı,

Ticaret Bakanlığından alınan ilgide kayıtlı yazıda, 24 Mart 2022 Perşembe günü 10:30-12:00 saatleri arasında Vietnam’da görev yapmakta olan Ticaret Bakanlığı temsilcisi ve sanayi sektörlerinde
Vietnam’da iş yapmakta olan firma temsilcilerimiz konuşmacı olarak katılacağı “Vietnam: Elektrikli Ev Aletleri, Beyaz Eşya, Gıda ve Hızlı Tüketim Ürünler” isimli sektörel e-sohbet toplantısının
gerçekleştirileceği bildirilmektedir. İngilizce dilinde düzenlenecek olan toplantının programı ve toplantıya katılmak için gerekli link ekte sunulmuştur.

Toplantının proğramı ve toplantıya katılmak için tıklayınız