Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler ”Kanada”

Ana Sayfa » Önemli Bilgilendirmeler » Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler ”Kanada”

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Ticaret Müşavirlikleri ile Elektronik Sohbetler gerçekleştirilmektedir.

”Ottava,Toronto Temsilcileri İş Dünyası İle Buluşuyor ” 2 Temmuz 2020  Perşembe saat 16:00-17:30 arasında gerçekleştirilecektir.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya katılabilmek için Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Katılımcılar;

Hasan KOCASOY – Ottava Ticaret Müşaviri