Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler ”Kanada”

Ana Sayfa » Önemli Bilgilendirmeler » Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler ”Kanada”

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Ticaret Müşavirlikleri ile Elektronik Sohbetler gerçekleştirilmektedir.

”Ottava,Toronto Temsilcileri İş Dünyası İle Buluşuyor ” 2 Temmuz 2020  Perşembe saat 16:00-17:30 arasında gerçekleştirilecektir.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya katılabilmek için Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Katılımcılar;

Hasan KOCASOY – Ottava Ticaret Müşaviri

Mehmet EKİZOĞLU – Toronto Ticaret Ateşesi

Jean BANNA – Intersac Inc.Başkanı

Mehmet DEMİRHAN – Hatti Foods Başkanı

Saygılarımızla.

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/