Ticaret Müşavirlikleri İle Sohbetler ”Japonya”

Ana Sayfa » Haberler » Ticaret Müşavirlikleri İle Sohbetler ”Japonya”

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Ticaret Müşavirlikleri ile Elektronik Sohbetler gerçekleştirilmektedir.

24 Eylül 2020 Perşembe saat 10:00-11:30 saatleri arasında Japonya ”Tokyo ” Temsilcileri ile elektronik sohbet gerçekleştirilecektir.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/tokyo-temsilcilerimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/ linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.(Internet Explorer tarayıcısı desteklememektedir).Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Konuşmacılar;

Murat YAPICI – Tokyo Ticaret Başmüşaviri