Ticaret Müşavirlikleri İle Sohbetler ”Japonya”

Ana Sayfa » Haberler » Ticaret Müşavirlikleri İle Sohbetler ”Japonya”

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Ticaret Müşavirlikleri ile Elektronik Sohbetler gerçekleştirilmektedir.

24 Eylül 2020 Perşembe saat 10:00-11:30 saatleri arasında Japonya ”Tokyo ” Temsilcileri ile elektronik sohbet gerçekleştirilecektir.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/tokyo-temsilcilerimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/ linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.(Internet Explorer tarayıcısı desteklememektedir).Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Konuşmacılar;

Murat YAPICI – Tokyo Ticaret Başmüşaviri

Onur ÖZMEN – Tokyo Ticaret Müşavir Yardımcısı

Erhan KIRMIZI – Barsan Global Logistics – Tokyo Operasyon Müdürü

Oben DEMİRDÖVEN – Lokum Godo Kaisha – Divan Markası Temsilcisi ve Distribütörü

Saygılarımızla.

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022