Ana Sayfa » Duyurular » “TS 12432 Altıköşe Başlı Cıvatalar – Alıştırmalı – Çelik Konstrüksiyonlar İçin – Somunlu veya Somunsuz Standardı ile ilgili Tebliğ”

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından, “TS 12432 Altıköşe Başlı Cıvatalar – Alıştırmalı – Çelik Konstrüksiyonlar İçin – Somunlu veya Somunsuz Standardı ile ilgili Tebliğ” 04.06.2020 tarih ve 31145 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Bu Tebliğ ile TS 12432 (Nisan 2017) “Altıköşe Başlı Cıvatalar – Alıştırmalı – Çelik Konstrüksiyonlar için – Somunlu veya Somunsuz” standardının uygulamaya konulmasına ilişkin hususları belirlenmiştir.

Söz konusu Tebliğ ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Saygılarımızla.

TEBLİĞ

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/