Ana Sayfa » Duyurular » “TS 12432 Altıköşe Başlı Cıvatalar – Alıştırmalı – Çelik Konstrüksiyonlar İçin – Somunlu veya Somunsuz Standardı ile ilgili Tebliğ”

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından, “TS 12432 Altıköşe Başlı Cıvatalar – Alıştırmalı – Çelik Konstrüksiyonlar İçin – Somunlu veya Somunsuz Standardı ile ilgili Tebliğ” 04.06.2020 tarih ve 31145 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Bu Tebliğ ile TS 12432 (Nisan 2017) “Altıköşe Başlı Cıvatalar – Alıştırmalı – Çelik Konstrüksiyonlar için – Somunlu veya Somunsuz” standardının uygulamaya konulmasına ilişkin hususları belirlenmiştir.

Söz konusu Tebliğ ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Saygılarımızla.

TEBLİĞ