Ana Sayfa » Duyurular » TÜBİTAK 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı Bilgilendirme Semineri Hakkında

İLGİ : TOBB’nin 27/08/2021 Tarih ve 34221550-050.99-7775 Sayılı Yazısında;

Birliğimiz organizasyonunda, 08 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 10:00’da internet üzerinden, “TÜBİTAK 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı Bilgilendirme Semineri” düzenlenecektir.
Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır. TÜBİTAK, TOBB, TOBB ETÜ işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerde ilk çağrısı 2020 yılında yapılan, Türkiye’de patent lisanslamaya bir kültür oluşturmak adına uygulamaya alınan ve müşteri kuruluşa 2 Milyon TL’ye kadar %75’e varan destek sağlayan 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi
Destekleme Çağrısı anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Saygılarımızla…

EK :TÜBİTAK WEBİNARI

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 09/06/2021 tarih ve 31506 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerimiz 30.09.2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 30/04/2021 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Ekim 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 30 Eylül 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 30/09/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek, 31 Ekim 2021 tarihine kadar gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

EK:DİLEKÇE

Bilgilerinize sunulur.