Ana Sayfa » Duyurular » TÜBİTAK 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı Bilgilendirme Semineri Hakkında

İLGİ : TOBB’nin 27/08/2021 Tarih ve 34221550-050.99-7775 Sayılı Yazısında;

Birliğimiz organizasyonunda, 08 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 10:00’da internet üzerinden, “TÜBİTAK 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı Bilgilendirme Semineri” düzenlenecektir.
Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır. TÜBİTAK, TOBB, TOBB ETÜ işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerde ilk çağrısı 2020 yılında yapılan, Türkiye’de patent lisanslamaya bir kültür oluşturmak adına uygulamaya alınan ve müşteri kuruluşa 2 Milyon TL’ye kadar %75’e varan destek sağlayan 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi
Destekleme Çağrısı anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Saygılarımızla…

EK :TÜBİTAK WEBİNARI