Tüm Yönleriyle Teknik İflas ve Alınması Gereken Önlemler Eğitimi

Ana Sayfa » Duyurular » Tüm Yönleriyle Teknik İflas ve Alınması Gereken Önlemler Eğitimi

İLGİ : TOBB’nin 21.10.2021 Tarih ve 34221550-050.99-9541 Sayılı Yazısında;

İş dünyasının temsilcileri, bireysel ve kurumsal yatırımcılara yönelik olarak internet üzerinden “Tüm Yönleriyle Teknik İflas ve Alınması Gereken Önlemler Eğitimi” gerçekleştirilecektir. Eğitime ilişkin detaylı bilgi ekte sunulmaktadır.
Bu eğitim ile iflas hakkında genel mahiyette kısa bilgiler verildikten sonra; iflas nedenleri, kimlerin iflasa tabi olduğu, iflas yolları (takipli ve doğrudan iflas), iflas kararı ve kararın borçlu ve alacaklılar bakımından ne gibi sonuçlar doğuracağı, iflas masasının oluşması, masaya alacak yazdırılması, iflasta rehinli alacaklıların durumu, iflas idaresi, alacaklara ilişkin sıra cetveli ve buna karşı koyma yolları, iflasın kaldırılması ve kapanması ile iflas takibi başlamadan ya da iflas davası açılmadan önce iflastan korunma yolları ile iflas ve konkordato ilişkisi üzerinde durulacaktır.

EK : Tüm Yönleriyle Teknik İflas ve Alınması Gereken Önlemler Eğitimi

Saygılarımızla…