Türkiye-Çin Kültür ve İş Geliştirme Forumu

Ana Sayfa » Duyurular » Türkiye-Çin Kültür ve İş Geliştirme Forumu

İLGİ: TOBB’nin 28/07/2021 Tarih ve 84403118-720-6861 Sayılı Yazısı’na Atfen;

Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği’nin 14.07.2021 tarihli ve 40 sayılı yazısı;
İlgide kayıtlı yazıda, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği rehberliğinde Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği ve Çin Sanayi ve İş Adamları Derneği işbirliğinde, 5-7 Ağustos 2021 tarihlerinde, Congresium Ankara’da Türkiye-Çin Kültür ve İş Geliştirme Forumu’nun düzenleneceği bildirilmekte ve 3 gün boyunca sürecek Fuarın yanı sıra maden, altyapı, teknoloji, bilişim, gıda, tarım turizm ve sağlık sektörlerinde paneller düzenleneceği ifade edilmektedir.

Söz konusu Forum’a ilişkin detaylı bilgilere https://turkiyecinisgelistirme.com/index adresinden ulaşılabilmektedir.

Saygılarımızla…