Türkiye’de Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri Eğitimi

Ana Sayfa » Duyurular » Türkiye’de Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri Eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 01.06.2021 tarih 5210 sayılı yazısında bahsi geçen, ; IPARD programı kapsamında, TKDK tarafından Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanı ile 42 ilde yürütülen yatırım destekleri ile Tarım ve Orman İl Müdürlükleri tarafından yürütülen ulusal fonlar ile desteklenen yatırımlar, destek miktarları ve oranları, başvuru koşulları ve uygulama esasları hakkında bilgi verilecek, eğitim sonunda katılımcılara soru-cevap imkanı verilecektir.

Saygılarımızla.

EK :Eğitim detayları ve içerik için; tıklayınız