Uzak Ülkelere Hizmet İhracatı Anket Çalışması

Ana Sayfa » Duyurular » Uzak Ülkelere Hizmet İhracatı Anket Çalışması

Sayın üyemiz;

İLGİ : TOBB’nin 22/11/2021 Tarih ve 34221550-100-10524 Sayılı Yazısında;

İlgi : 19.11.2021 tarihli ve 69299741 sayılı yazı.
İlgi’de kayıtlı yazıda, Ticaret Bakanlığı tarafından uzak ülkelere hizmet ihracatının geliştirilmesi için bir strateji belgesi oluşturulması yönelik çalışmaların başlandığı belirtilmektedir.
Yazıda devamla, ilgili çalışma hakkında hizmet ihracatı gerçekleştiren firmaların bir anket aracılığıyla görüşlerinin alınacağı ifade edilerek, anketten elde edilen geri dönüşlerin anılan strateji belgesi kapsamında oluşturulacak eylem planlarında değerlendirmeye alınacağı ve ilgili firmaların ihtiyaçlarına ve karşılaştıkları sorunlara yönelik planlamaların yapılacağı bildirilmiştir.
Bu itibarla, 26 Kasım 2021 tarihine kadar aktif durumda olan anket bağlantısının (http://s.alchemer.com/s3/f3b078e82aa6) Odamız üyesi ihracatçı firmalarımızın anketi doldurmalarını rica ederiz.

Saygılarımızla…