Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi -Makine Öğrenmesine Giriş Eğitimi

Ana Sayfa » Duyurular » Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi -Makine Öğrenmesine Giriş Eğitimi

TOBB-TOBB ETÜ ve Global Al Hub iş birliğinde gerçekleştirilen Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamında 19-23 Nisan 2021 tarihleri arasında online olarak ”Makine Öğrenmesine Giriş Eğitimi” gerçekleştirilecektir.

Söz Konusu eğitimde ;uygulamalı bir şekilde Denetimli ve Denetimsiz Makine Öğrenimi algoritmalarının temelleri anlatılacak ,Python programlama dilini kullanarak Makine Öğrenmesi projeleri oluşturmak için gerekli beceriler kazandırılacaktır. Ücretsiz olacak eğitim sonrasında katılımcılara sertifika verilecektir.

Eğitime katılım linki ve detaylarına ; www.webinar.tobb.org.tr  adresinden ulaşabilirsiniz;

EK :Eğitim detayları ve içerik için; Tıklayınız

Saygılarımızla…