10. Meslek Grubu

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 10. Meslek Grubu
KAYMAKLAR SARRAFİYE TİCARET İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ

KAYMAKLAR SARRAFİYE TİCARET İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ Ref : KAYMAKLAR SARRAFİYE TİCARET İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 10.MESLEK GRUBU

TEKZEN TİCARET VE YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ

TEKZEN TİCARET VE YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ Ref : TEKZEN TİCARET VE YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 10.MESLEK GRUBU

MERYEM ERTOK EKEN ERTOK MEDİKAL

MERYEM ERTOK EKEN ERTOK MEDİKAL Ref : MERYEM ERTOK EKEN ERTOK MEDİKAL Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 10.MESLEK GRUBU

KÜRŞAT BAŞERDEM DUY-SİS İŞİTME CİHAZI MERKEZİ

KÜRŞAT BAŞERDEM DUY-SİS İŞİTME CİHAZI MERKEZİ Ref : KÜRŞAT BAŞERDEM DUY-SİS İŞİTME CİHAZI MERKEZİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 10.MESLEK GRUBU

İSTANBUL OPTİK GÖZLÜKÇÜLÜK KONFEKSİYON-ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SAN.VE TİC. LTD.ŞT Ref : İSTANBUL OPTİK GÖZLÜKÇÜLÜK KONFEKSİYON-ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SAN.VE TİC. LTD.ŞT Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 10.MESLEK GRUBU

TÜRKAN CAN CAN KUYUMCULUK

TÜRKAN CAN CAN KUYUMCULUK Ref : TÜRKAN CAN CAN KUYUMCULUK Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 10.MESLEK GRUBU

ERKAN BÜYÜKTORUN KUYUMCULUK

ERKAN BÜYÜKTORUN KUYUMCULUK Ref : ERKAN BÜYÜKTORUN KUYUMCULUK Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori :

MUZAFFER AYDOĞAN AYDOĞANLAR KUYUMCULUK

MUZAFFER AYDOĞAN AYDOĞANLAR KUYUMCULUK Ref : MUZAFFER AYDOĞAN AYDOĞANLAR KUYUMCULUK Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 10.MESLEK GRUBU

TARIK ATAY

TARIK ATAY Ref : TARIK ATAY Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 10.MESLEK GRUBU

SAN TARIM ÜRÜNLERİ-HAYVANCILIK VE KUYUMCULUK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

SAN TARIM ÜRÜNLERİ-HAYVANCILIK VE KUYUMCULUK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Ref : SAN TARIM ÜRÜNLERİ-HAYVANCILIK VE KUYUMCULUK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 10.MESLEK GRUBU

Alt Kategoriler

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Mart 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 28/02/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi