3. Meslek Grubu

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 3. Meslek Grubu
ACARLAR TARIM ÜRÜNLERİ,UN,YEM TİCARET VE SANAYİ LMD.ŞTİ.

ACARLAR TARIM ÜRÜNLERİ,UN,YEM TİCARET VE SANAYİ LMD.ŞTİ. Ref : ACARLAR TARIM ÜRÜNLERİ,UN,YEM TİCARET VE SANAYİ LMD.ŞTİ. Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 3.MESLEK GRUBU

MUSTAFA KEMAL SAYAR SAYAR TİCARET

MUSTAFA KEMAL SAYAR SAYAR TİCARET Ref : MUSTAFA KEMAL SAYAR SAYAR TİCARET Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 3.MESLEK GRUBU

EROL ÇOLAK ÇOLAK TİCARET

EROL ÇOLAK ÇOLAK TİCARET Ref : EROL ÇOLAK ÇOLAK TİCARET Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 3.MESLEK GRUBU

NİHAT KARADEMİR(EREĞLİ TUZ SANAYİ)

NİHAT KARADEMİR(EREĞLİ TUZ SANAYİ) Ref : NİHAT KARADEMİR(EREĞLİ TUZ SANAYİ) Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 3.MESLEK GRUBU

GELİŞİM TARIM ÜRÜNLERİ,HAYVANCILIK VE GÜBRE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

GELİŞİM TARIM ÜRÜNLERİ,HAYVANCILIK VE GÜBRE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Ref : GELİŞİM TARIM ÜRÜNLERİ,HAYVANCILIK VE GÜBRE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 3.MESLEK GRUBU

TEKBİROĞULLARI TARIMSAL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

TEKBİROĞULLARI TARIMSAL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ Ref : TEKBİROĞULLARI TARIMSAL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 3.MESLEK GRUBU

EMSAL ÖZLÜ ÖZLÜ HUBUBAT TİCARET

EMSAL ÖZLÜ ÖZLÜ HUBUBAT TİCARET Ref : EMSAL ÖZLÜ ÖZLÜ HUBUBAT TİCARET Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 3.MESLEK GRUBU

ZÜBEYDE TAŞLICATAŞLICA TİCARET

ZÜBEYDE TAŞLICATAŞLICA TİCARET Ref : ZÜBEYDE TAŞLICATAŞLICA TİCARET Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 3.MESLEK GRUBU

ÜMMÜHANİ ÇOLAKÇOLAKOĞLU TİCARET

ÜMMÜHANİ ÇOLAKÇOLAKOĞLU TİCARET Ref : ÜMMÜHANİ ÇOLAKÇOLAKOĞLU TİCARET Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 3.MESLEK GRUBU

SERRA TARIM ÜRÜNLERİ GIDA VE KİMYEVİ GÜBRE İTH.İHR.SAN.VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Ref : SERRA TARIM ÜRÜNLERİ GIDA VE KİMYEVİ GÜBRE İTH.İHR.SAN.VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 3.MESLEK GRUBU

Alt Kategoriler

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Mart 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 28/02/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi