8. Meslek Grubu

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 8. Meslek Grubu
HALİL İBRAHİM USLU

HALİL İBRAHİM USLU Ref : HALİL İBRAHİM USLU Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU

YETER DURNA (DURNALAR TİCARET)

YETER DURNA (DURNALAR TİCARET) Ref : YETER DURNA (DURNALAR TİCARET) Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU

ÖKSÜZLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ

ÖKSÜZLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ Ref : ÖKSÜZLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU

ARİF EKER EKER TİCARET

ARİF EKER EKER TİCARET Ref : ARİF EKER EKER TİCARET Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU

TOKUŞ DAĞITIM GIDA REKLAM İNŞAAT EMLAK TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ Ref : TOKUŞ DAĞITIM GIDA REKLAM İNŞAAT EMLAK TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU

MURAT CANER-EV ZÜCCACİYE

MURAT CANER-EV ZÜCCACİYE Ref : MURAT CANER-EV ZÜCCACİYE Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU

KAMİL YAĞAR EREĞLİ OFSET MATBAA TANITIM VE REKLAM HİZMETLERİ

KAMİL YAĞAR EREĞLİ OFSET MATBAA TANITIM VE REKLAM HİZMETLERİ Ref : KAMİL YAĞAR EREĞLİ OFSET MATBAA TANITIM VE REKLAM HİZMETLERİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU

MURAT BÜYÜKKANAT UZMAN BİLGİSAYAR

MURAT BÜYÜKKANAT UZMAN BİLGİSAYAR Ref : MURAT BÜYÜKKANAT UZMAN BİLGİSAYAR Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU

GÖKHAN GÖKŞAHAN  İDEAL BİLGİSAYAR

GÖKHAN GÖKŞAHAN İDEAL BİLGİSAYAR Ref : GÖKHAN GÖKŞAHAN İDEAL BİLGİSAYAR Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU

GÜLTEKİN KARDEŞLER GIDA MADDE LERİ DAYANIKLI EV EŞYALARI VE TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Ref : GÜLTEKİN KARDEŞLER GIDA MADDE LERİ DAYANIKLI EV EŞYALARI VE TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 08. MESLEK GRUBU

Alt Kategoriler

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 09/06/2021 tarih ve 31506 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerimiz 30.09.2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 30/04/2021 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Ekim 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 30 Eylül 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 30/09/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek, 31 Ekim 2021 tarihine kadar gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

EK:DİLEKÇE

Bilgilerinize sunulur.

EREĞLİ (KONYA) TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI

Sayın Üyelerimiz,

Oda Üyelik Aidatlarınızı Haziran ayı içerisinde odamız muhasebe ve tahsilat servisine, www.uye.tobb.org.tr adresinde bulunan online aidat butonu üzerinden ya da aşağıda belirtilen banka hesap numarasına açıklamalı olarak havale-eft yoluyla ödeyebilirsiniz. Yaptığınız ödeme dekontunu konyaereglitso@tobb.org.tr adresine göndermeniz rica olunur.

Halk Bank A.Ş.

Ereğli Şubesi

IBAN:TR05 0001 2009 5110 0016 0000 37

Sayın Üyemiz,

Koronavirüs salgınının ekonomik etkilerinin sınırlanmasına katkı sunmak ve KOBİ’lere uygun koşullarda finansman desteği sağlamak amacıyla “2021 Nefes Kredisi”, 10 Bankanın katılımı ile TOBB ve KGF işbirliğinde 1 Haziran 2021 itibarı ile uygulamaya alınacaktır.

Nefes Kredi Paketi ile;

Katılımcı Bankalar

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O.

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş.

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.

YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş.

AKBANK T.A.Ş.

DENİZBANK A.Ş.

ZİRAAT KATILIM BANKASI A.Ş.

VAKIF KATILIM BANKASI A.Ş.

Ereğli (Konya) Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı