12. Meslek Grubu

NEBİ ZENGEN

NEBİ ZENGEN Ref : NEBİ ZENGEN Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 12.MESLEK GRUBU

T.VAKIFLAR BANKASI TAO EREĞLİ-KONYA ŞUBESİ

T.VAKIFLAR BANKASI TAO EREĞLİ-KONYA ŞUBESİ Ref : T.VAKIFLAR BANKASI TAO EREĞLİ-KONYA ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 12.MESLEK GRUBU

S.S.YENİ ZENGEN SULAMA KOOPERATİFİ

S.S.YENİ ZENGEN SULAMA KOOPERATİFİ Ref : S.S.YENİ ZENGEN SULAMA KOOPERATİFİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 12.MESLEK GRUBU

T.HALK BANKASI AŞ EREĞLİ-KONYA ŞUBESİ

T.HALK BANKASI AŞ EREĞLİ-KONYA ŞUBESİ Ref : T.HALK BANKASI AŞ EREĞLİ-KONYA ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 12.MESLEK GRUBU

ŞEKERBANK TAŞ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ

ŞEKERBANK TAŞ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ Ref : ŞEKERBANK TAŞ EREĞLİ KONYA ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 12.MESLEK GRUBU

S.S.EREĞLİ KONYA ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ

S.S.EREĞLİ KONYA ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ Ref : S.S.EREĞLİ KONYA ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 12.MESLEK GRUBU

MEHMET KÖŞKER

MEHMET KÖŞKER Ref : MEHMET KÖŞKER Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 12.MESLEK GRUBU

AKBANK T.A.Ş EREĞLİ KONYA ŞUBESİ

AKBANK T.A.Ş EREĞLİ KONYA ŞUBESİ Ref : AKBANK T.A.Ş EREĞLİ KONYA ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 12.MESLEK GRUBU

T.İŞ BANKASI AŞ EREĞLİ-KONYA ŞUBESİ

T.İŞ BANKASI AŞ EREĞLİ-KONYA ŞUBESİ Ref : T.İŞ BANKASI AŞ EREĞLİ-KONYA ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 12.MESLEK GRUBU

T.C.ZİRAAT BANKASI A.Ş. EREĞLİ ŞUBESİ

T.C.ZİRAAT BANKASI A.Ş. EREĞLİ ŞUBESİ Ref : T.C.ZİRAAT BANKASI A.Ş. EREĞLİ ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 12.MESLEK GRUBU

Alt Kategoriler

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Mart 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 28/02/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi