6. Meslek Grubu

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 6. Meslek Grubu
YUSUF YAZAR (YAZAR TİCARET)

YUSUF YAZAR (YAZAR TİCARET) Ref : YUSUF YAZAR (YAZAR TİCARET) Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU

MEŞE KARDEŞLER YAPI MARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

MEŞE KARDEŞLER YAPI MARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Ref : MEŞE KARDEŞLER YAPI MARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU

AHSEN YAPI EMİRPEN TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ

AHSEN YAPI EMİRPEN TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ Ref : AHSEN YAPI EMİRPEN TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU

AHMET YILDIZ

AHMET YILDIZ Ref : AHMET YILDIZ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU

IŞIL AKTURAN     SUV POWER SOLAR ELEKTRİK

IŞIL AKTURAN SUV POWER SOLAR ELEKTRİK Ref : IŞIL AKTURAN SUV POWER SOLAR ELEKTRİK Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU

AHMET ÖZDOĞAN

AHMET ÖZDOĞAN Ref : AHMET ÖZDOĞAN Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU

DEMİRELLER AKARYAKIT NAKLİYAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ MERKEZ LPG İSTASYONU ŞUBESİ Ref : DEMİRELLER AKARYAKIT NAKLİYAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ MERKEZ LPG İSTASYONU ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU

LEYLA KOCARIK DOĞA TARIM

LEYLA KOCARIK DOĞA TARIM Ref : LEYLA KOCARIK DOĞA TARIM Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU

MUSTAFA ÇALIŞKAN

MUSTAFA ÇALIŞKAN Ref : MUSTAFA ÇALIŞKAN Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU

ÖZ DOĞANLAR YAPI İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ÖZ DOĞANLAR YAPI İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Ref : ÖZ DOĞANLAR YAPI İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 6.MESLEK GRUBU

Alt Kategoriler

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Mart 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 28/02/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi