9. Meslek Grubu

Ana Sayfa » Firma Rehberi » 9. Meslek Grubu
EREĞLİ TEKSTİL TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ EREĞLİ ŞUBESİ

EREĞLİ TEKSTİL TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ EREĞLİ ŞUBESİ Ref : EREĞLİ TEKSTİL TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ EREĞLİ ŞUBESİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 9.MESLEK GRUBU

İNCEDAL İNŞAAT TEKSTİL GIDA VE BEYAZ EŞYA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

İNCEDAL İNŞAAT TEKSTİL GIDA VE BEYAZ EŞYA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ Ref : İNCEDAL İNŞAAT TEKSTİL GIDA VE BEYAZ EŞYA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 9.MESLEK GRUBU

RAMAZAN KURAK MAHMUT PAŞA 2

RAMAZAN KURAK MAHMUT PAŞA 2 Ref : RAMAZAN KURAK MAHMUT PAŞA 2 Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 9.MESLEK GRUBU

AYGIN DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ,PETROL ÜRÜNLERİ GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Ref : AYGIN DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ,PETROL ÜRÜNLERİ GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 9.MESLEK GRUBU

İNCİ GİYİM-ELEKTİRİKLİ EV EŞYALARI-GIDA MADDELERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Ref : İNCİ GİYİM-ELEKTRİKLİ EV EŞYALARI-GIDA MADDELERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 9.MESLEK GRUBU

ZEKİ ÖZKUBAT ÖZLEM TUHAFİYE

ZEKİ ÖZKUBAT ÖZLEM TUHAFİYE Ref : ZEKİ ÖZKUBAT ÖZLEM TUHAFİYE Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 9.MESLEK GRUBU

SEFER GÜLEÇ GÜLEÇ MARKET

SEFER GÜLEÇ GÜLEÇ MARKET Ref : SEFER GÜLEÇ GÜLEÇ MARKET Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 9.MESLEK GRUBU

AZMİ ÜNER

AZMİ ÜNER Ref : AZMİ ÜNER Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 9.MESLEK GRUBU

ERHAN ÇETİNER ÇETİNER TİCARET

ERHAN ÇETİNER ÇETİNER TİCARET Ref : ERHAN ÇETİNER ÇETİNER TİCARET Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 9.MESLEK GRUBU

HAMZA ERDOĞDU ERDOĞDU MANİFATURA.

HAMZA ERDOĞDU ERDOĞDU MANİFATURA. Ref : HAMZA ERDOĞDU ERDOĞDU MANİFATURA Şehir : KONYA / EREĞLİ Kategori : 9.MESLEK GRUBU

Alt Kategoriler

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Mart 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 28/02/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi