Kazan Summit 2021 Helal Expo Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » Kazan Summit 2021 Helal Expo Fuarı

İLGİ: 03/06/2021 Tarih ve 84403118-720-5300 Sayılı Yazı Hakkında;

İlgi (a)’da kayıtlı yazıda ,12.Uluslararası Rusya-İslam Dünyası Ekonomi Zirvesi’nin (Kazan Summit 2021)28-30 Temmuz 2021 tarihlerinde Tataristan’ın başkenti Kazan’da düzenleneceği bildirilmiştir.

Bu defa ,ilgi(b)’de kayıtlı Tataristan Türkiye yetkili temsilciliği’nden alınan e-postada ,Zirveyle birlikte Rusya’nın en büyük helal fuarı olan Russia Halal Expo’nun da 4.kez kapılarını açmaya hazırlandığı bildirilmektedir.

Helal Expo Fuarı bu sene Türkiye’den milli katılım yapılabilecek fuarlar listesinde olup,Discover Events Fuar ve Organizasyon Ltd.Şti. tarafından Türkiye’den milli katılım organize edilmektedir.

Kazan Summit 2021’e bu sene doğrudan fiziksel katılımın yanında çevrim içi katılımda mümkündür. Zirveye ilişkin detaylı bilgilere https://kazansummit.com/eng/ internet sayfasından ulaşılabilmekte olup ,fuara ilişkin materyaller ekte sunulmuştur;

Saygılarımızla…

EK :Fuar Detayları İçin Tıklayınız