Rusya Federasyonu Pskov Bölgesi Yatırım Fırsatları Sunum Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Rusya Federasyonu Pskov Bölgesi Yatırım Fırsatları Sunum Hakkında

İLGİ: TOBB’nin 26/07/2021 Tarih ve 84403118-720-6822 Sayılı Yazısı;

İlgi : Rusya Federasyonu Ticaret Mümessiliği’nin 19.07.2021 tarih ve 407 Sayılı Yazısı;
İlgi yazıda, Rusya Federasyonu Pskov Bölgesi’ndeki Yatırım Fırsatları’na ilişkin bir toplantının, 4 Ağustos 2021 tarihinde saat 11.00-12.30 arasında, online olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Toplantıya ilişkin gündem ve notlar ekte iletilmektedir. Toplantı linki, kayıt gerçekleştirildikten sonra iletilecektir. Kayıt için ankara@minprom.gov.ru adresine mail atılması veya +90 552 648 13 69 nolu telefondan Anna Sherstneva ile görüşülmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla…

EK :Rusya Federasyonu Pskov Bölgesi Yatırım Fırsatları Sunumu